Bizz_partner_worden.jpg

AVG-veilig documenten mailen en delen vanuit een

eigen centrale Server omgeving waar

alle data veilig opgeslagen wordt. 

Lever jouw klanten een dienst op basis van een maand contract

PO_DO2.png
Waarom kiezen voor FILE TRANSFER?

Iedere organisatie moet voldoen aan de AVG, ISO27001/2 of sector specifieke eisen. Daarom heb je een gebruiksvriendelijke oplossing nodig die datalekken in communicatie voorkomt. Zorg ervoor dat je controle houdt over de informatiebeveiliging, terwijl medewerkers efficiënt kunnen blijven werken zoals ze gewend zijn. Kies voor SENDTEQ!

Veiligheid is de standaard bij SENDTEQ. Je wilt bestanden veilig delen zonder compromissen in gebruiksgemak. Met SENDTEQ bieden wij veel functies die garanderen dat er AVG-veilig gecommuniceerd kan worden. SENDTEQ zet hiermee de nieuwe veiligheidsstandaard voor het delen van bestanden met FILE TRANSFER.

AVG_LO.png

File Transfer is een uitbreiding op Secure Mail. Waar je bij Secure Mail vanuit de gebruikelijke mail programma's werkt, kun je met File Transfer vanuit een veilige SENDTEQ portal de communicatie voeren. De portal is dan het middelpunt voor veilige communicatie!

Gegevensverzameling en bestandsverzoeken binnen een veilige portal. Als je wilt dat iemand je data stuurt, kun je eenvoudig een dataverzoek indienen. Via beveiligde uploadkoppelingen worden de bestanden in de vooraf gekozen map geplaatst. Alle data is encrypted. Veilig met SENDTEQ!

Wachtwoorden kunnen automatisch worden aangemaakt en worden via sms verstuurt. Of je kiest voor het verzenden per e-mail naar de ontvanger. Hiermee kan de ontvanger veilig toegang krijgen tot gedeelde bestanden binnen de SENDTEQ portal. 

Deel bestanden zonder downloadrechten. Ontvangers kunnen bestanden binnen de veilige portal bekijken. Voeg een watermerk met audit trail en gebruikers-ID’s toe om inbreuk door screenshots en camera's te voorkomen. Voorkom datalekken met SENDTEQ File Transfer.

Image by Cathryn Lavery

KIES VOOR SENDTEQ EN ZORG VOOR AVG-VEILIG MAILEN EN VERZAMELEN VAN DATA VANUIT EEN CENTRALE PORTAL

CHECK.png
CHECK.png
CHECK.png
CHECK.png
CHECK.png

File Transfer: communiceer op AVG-verantwoorde wijze vanuit een beveiligde omgeving. Verzonden e-mail blijft altijd onder controle van de afzender.

Data aanvraag: stuur relaties eenvoudig een data upload verzoek. Via een veilig portaal kunnen deze hier de gevraagde informatie uploaden.

Werkt op alle apparaten: smartphone, tablet, desktop of laptop. Tracking & Trace: geen zorgen meer of een bestand succesvol is aangekomen. Wanneer de ontvanger de bestanden heeft gedownload, ontvang je automatisch een melding.

Herroepen van bestanden: verkeerde bijlage gestuurd? Herroep deze dan eenvoudig door het bestand onbeschikbaar te maken voor download.

Documenten blijven niet 'vast' zitten in de mailboxen bij de ontvangers. Een hack van een email-account heeft geen gevolgen voor verstuurde documenten, die zitten niet in de mailboxen maar binnen de veilige SENDTEQ omgeving.

MAAK NU EEN ACCOUNT AAN EN START OOK MET HET VEILIG MAILEN VAN GEVOELIGE DOCUMENTEN

  • Maak via de link een account aan, daarmee krijg je toegang tot de portal.

  • Op het moment dat wij de melding van een nieuw account krijgen, nemen wij direct contact op.

  • Samen zorgen wij voor een werkend trial account of indien gewenst een volledig account.

  • Dezelfde dag nog kan er per mail op een veilige wijze informatie worden gedeeld.  

eerst even bellen?

Bedankt voor de inzending! Je bent weer een stap dichterbij een geweldige MSP oplossing!